Ciutadans de València pregunta al tripartit per les mesures que presa l’Ajuntament per a frenar l’acaçament infantil i el bulling

València Noticies | Redacció.- La regidor de Ciutadans María Dolores Jiménez ha presentat una bateria de preguntes sobre les mesures que està duent a terme l’Ajuntament de València per a frenar els casos de bulling i acaçament escolar. “Volem saber quina formació s’està donant en els col·legis i com es pretén minimitzar l’acaçament i el bulling en els col·legis”.

María Dolores Jiménez.
image-385770

L’edil ha recordat que, a fi a poder lluitar contra estos atacs als nostres jóvens, el grup Ciutadans va presentar una moció en què s’apostava per la figura del Policia Tutor, “un agent de policia local especialitzat i amb formació que donaria xarrades, parlaria amb els menors i amb els professors i realitzaria accions de prevenció d’este tipus d’actuacions”. La dita moció va ser denegada pel tripartit.

“Les mesures que vam proposar intenten eliminar el risc o en tot cas minimitzar-ho perquè les etapes de la preadolescència i adolescència es desenrotllen d’una manera més segura, més cívica, amb valors i respecte”, ha conclòs María Dolores Jiménez.

La entrada Ciutadans de València pregunta al tripartit per les mesures que presa l’Ajuntament per a frenar l’acaçament infantil i el bulling aparece primero en Valencia Noticias.

Valencia Noticias