Comença el XX Festival de Jazz amb el concert de la Sant Amdreu Jazz Band als Jardins del Palau

El Péndulo | Redacció.- Comença demà diumenge el XX Festival de Jazz del Palau de la Música amb dos actuacions gratuïtes, la primera al Mercat de Colom i la segona a la nit, a l’aire lliure, als Jardins del Palau. Un Festival que reunix a les figures internacionals Charles Lloyd, Hermeto Pascual i Iván ‘Melón’ Lewis Tentet, amb altres propostes de fusió com Juan Perro i la presència dels grans jazzmen valencians com ara Perico Sambeat, David Pastor, Carlos Gonzalbez, Ramon Cardo i la formació Sedajazz. A més, no faltaran les tradicionals jamm sessions, i per primera volta al festival, un cicle de jazz avantguardista a la Sala Rodrigo i un cicle de Jazz als Barris, amb actuacions en diversos jocs de la ciutat.

image-397186

 La primera de les dos actuacions de demà, serà al Mercat de Colom, a les 12:00 hores, amb un programa que reunirà alguns dels músics presents en el festival, en una actuació oberta a la participació, i a la qual també estan invitats els ballarins de les escoles de lindy-hop de la ciutat.

Ja a les 21:30 hores, el públic podrà assistir al concert als Jardins del Palau, que estarà protagonitzat per la Sant Andreu Jazz Band, una formació que està integrada per joves d’entre 7 i 20 anys, i consagrats músics de jazz. Nascuda al barri de Sant Andreu a Barcelona, serà dirigida per Joan Chamorro. Enguany celebrarà el seu desé aniversari, amb sis treballs en format CD i DVD, una pel·lícula (A Film About Kids and Music, del director Ramon Tort), el projecte La Màgia de la Veu i 7 àlbums sorgits en el si de la col·lecció Joan Chamorro Presenta, i protagonitzats per alguns dels joves talents que formen o han format part de la Sant Andreu Jazz Band: Andrea Motis, Eva Fernández, Magalí Datzira, Rita Payés, Marc Martín o Joan Mar Sauqué. Per la banda han passat més de 50 joves.

La entrada Comença el XX Festival de Jazz amb el concert de la Sant Amdreu Jazz Band als Jardins del Palau aparece primero en Valencia Noticias.

Valencia Noticias