El President de Les Corts rep a la Unió Gremial per reconèixer la seua tasca en defensa del comerç tradicional

València Noticies | Redacció.- El president de les Corts Valencianes, Enric Morera, s’ha reunit este matí amb Francesc Ferrer, Salvador Ballesteros, Vicenta Roig, Joan Antoni Rodilla i Vicent Sorio, membres de la Junta directiva de la Unió Gremial.

L’entitat, que representa a més de 60 empresaris i autònoms comercials, industrials i de serveis ha traslladat al President les seues reivindicacions en matèria de coordinació interassociativa, promoció de treball juvenil o de l’economia sostenible com a pràctiques habituals del model mediterrani de comerç que defensa l’entitat.

Morera junto a miembros de la Junta directiva de la Unión Gremial.
image-375894

Per la seua banda, el President de Les Corts ha manifestat el seu suport a totes les organitzacions que dinamitzen el mapa socioeconòmic valencià i que donen treball i milloren la qualitat de vida de les famílies valencianes. Per això, s’ha compromès a traslladar als grups parlamentaris les propostes de la Unió Gremial perquè facen iniciatives que impulsen el teixit comercial tradicional.

La entrada El President de Les Corts rep a la Unió Gremial per reconèixer la seua tasca en defensa del comerç tradicional aparece primero en Valencia Noticias.

Valencia Noticias