Els Musiciens du Louvre inicien Temporada de Primavera del Palau amb el ‘Rèquiem’ de Mozart

El Péndulo | Redacció.- Els Musiciens du Louvre i Marc Minkowski inicien, el pròxim dimecres 30 de març, la Temporada de Primavera del Palau de la Música de Valencia amb el programa ‘El testament de Mozart’, en què figuren obres molt conegudes del geni de Salzburg com ara la cèlebre Missa de ‘Rèquiem’ i l’ària de Pamina de ‘La Flauta Màgica’ que seran cantades pel Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana, la soprano Chiara Skerath, la mezzosoprano Helena Rasker, el tenor Yann Beuron i el baix Yorck-Felix Speer, així com l’obertura de la Clemència de Titus i el Concert per a clarinet i orquestra amb el concertista Nicolas Baldeyron. Els Musiciens du Louvre, és una formació que sempre ofereix al melòman unes lectures musicals diferents, però sempre des del rigor històric.

El pianista Sokolov.
image-346436

En la Temporada de Primavera també destaca la visita de la Royal Philharmonic Orchestra amb el violinista violista, director, pedagog, músic de cambra i un dels principals mestres de l’actualitat com és Pinchas Zukerman el 26 de maig, per interpretar el Concert per a violí de Beethoven. El piano tindrà molta importància en la programació amb els recitals del titànic Grigori Sokolov que el 7 de juny interpretarà obres de Schumann i Chopin, el de Denis Matsuev, el 24 d’abril amb obres de Schumann, Txaikovski i Rakhmàninov, i Yefim Bronfman el 5 d’abril per interpretar Schumann i Prokófiev. Altres cites importants són la presència de grans veus com ara Leo Nucci, que debuta al Palau el 10 de maig amb la soprano valenciana Isabel Rey, i també les sopranos Genia Kühmeier i María José Montiel, Premi Nacional de Música 2015.

Pinchas Zukerman.
image-346437

L’Orquestra de València comptarà amb solistas com ara els violinistes Nikolaj Znaider que tocarà el Concert per a violí de Brahms i Frank Peter Zimmermann amb el Concert per a violí de Txaikovski, així com els pianistes Antonio Galera que interpretarà el Concert per a piano de Gershwin i Josu de Solaun amb el Concert núm. 3 per a piano de Rakhmàninov , el flautista Emmanuel Pahud que interpretarà el Concert per a flauta d’Iberti i l’arpista Xavier de Maistre amb el Concert per a arpa de Glière.

Valencia Noticias