Giner: “Resumir un any de treball en deu minuts i sense aportar dades no és fer balanç, és un gest més de Compromís”

València Noticies | Redacció.- “Resumir un any de treball en deu minuts i sense aportar dades no és fer un balanç, és un gest més dels que ens té més que acostumats Compromís”, ha declarat el portaveu de Ciutadans, Fernando Giner, sobre les declaracions fetes este matí per l’alcalde i el seu equip, en la Plaça de l’Ajuntament, amb motiu d’un any del govern municipal.Fernando Giner.

“Ribó no ha de presumir de ser un bon gestor, el seu són els gestos i creiem que hi ha pecat de ser molt poc rigorós quan ha convocat a la premsa per a fer balanç d’un any sense aportar cap cap document o informe”, ha explicat Giner.

“El que ha fet este matí Ribó és vendre el seu govern a la valenciana. És el govern dels gestos, de la ideologia. Compreels meus creu que imposar imposar la seua ideologia és gestionar. Però el que ells fan és ingeneria social”, ha conclòs el portaveu de Ciutadans.

La entrada Giner: “Resumir un any de treball en deu minuts i sense aportar dades no és fer balanç, és un gest més de Compromís” aparece primero en Valencia Noticias.

Valencia Noticias