Hermosa Nuria Bermudez imágenes

Fotos de Nuria Bermudez imágenesI encontradas:Mirá estas Nuria Bermudez images:

Comisión de Economía y Empleo 03
Nuria Bermudez
Comparecencia del Consejero de Presidencia y Justicia, a petición propia, al objeto de informar sobre las gestiones llevadas a cabo desde el Gobierno de Aragón, encaminadas a lograr la apertura de la estación de Candanchú.
Nuria Bermudez
Alumnes de L’Escola Municipal Gaspar Camps
Nuria Bermudez
Escola Municipal Gaspar Camps
L’escola Municipal d’Art Gaspar Camps d’Igualada ofereix des de la seva creació tallers i estudis artístics en pell, i des de l’any 1997, és l’única escola de Catalunya que imparteix el cicle formatiu de grau mitjà d’Artesania en Cuir, amb la titulació oficial de Tècnic d’Arts Plàstiques i Disseny en Artesania en Cuir.
A continuació es mostren treballs realitzats al mòdul de Taller de Projectes amb el professor i artesà Raul Querol
L´alumnat del cicle formatiu de grau mitjà que exposa el seu treball és: Patrick Maroto, Andrés Castillo, Laura Orellana, Pol Makuri Redolad, Laura Romero, Núria Casas, Janina Rojas.

Les fotografies son dels alumnes de 2 curs de Gràfica Publicitària i el profesos Aureli Sendra
Alumnes:
Marc Belmonte Pedra, Javier Borrega Bermúdez, Marta Borrega Parra, Cristina Hidalgo López, Montserrat Maján Martinez, Mario Mateos Navero, Alba Pelfort Alabart, Monica Ramos De Groot, Aitor Sabuquillo Mesa, Raul Viñau Porras
Nuria Bermudez
Comisión Institucional y de Desarrollo Estatuario 01
Nuria Bermudez
Comparecencia del Consejero de Presidencia y Justicia, a petición de 6 Diputados del G.P. Socialista, al objeto de informar acerca de los criterios que el Gobierno de Aragón, a través del Consejero de Presidencia y Justicia, ha expuesto en el 98º Plenario del Comité de las Regiones.
Nuria Bermudez

Dejá un comentario