La Banda Municipal celebra l’entrada de l’estiu amb un concert gratuït a la plaça de la Mare de Déu

El Péndulo | Redacción.- La Banda Municipal celebrarà l’entrada de l’estiu, amb un concert extraordinari i gratuït, demà divendres a les 23.00 hores a la plaça de la Mare de Déu de València. Sota la direcció del seu titular, Fernando Bonete, i amb el títol de ‘Concert Extraordinari de Sant Joan’, els professors de la centenària agrupació musical tocaran una selecció de famoses bandes sonores del cinema, així com cèlebres composicions molt conegudes pel públic.

 Este concert és nou, perquè suposa la primera volta que la Banda Municipal ho fa per a celebrar l’entrada a l’estiu després de la nit de Sant Joan. La regidora de Cultura, Glòria Tello, anima els valencians i valencianes a assistir a esta trobada musical i a “gaudir amb un programa que agradarà molt, dissenyat perquè puguem escoltar bona música en un lloc tan especial com és la plaça de la Mare de Déu”.

image-392543

 D’esta manera, es podrà escoltar en la primera part, una fantasia amb arranjaments de Josep Mut que inclou entre altres, bandes sonores com ara ‘Allò que el vent s’endugué’, ‘La bella i la bèstia’, ‘Out of Africa’, ‘El rei lleó’, ‘Parc Juràssic’, ‘El padrí’, ‘El bo, el lleig i el dolent’, ‘Carros de Foc’, ‘Aladí’, ‘Cabaret’, ‘La Pantera Rosa’, ‘West Side story’ i ‘La guerra de les galàxies’. En la segona mitat, la Banda Municipal interpretarà ‘Les fogueres de Sant Joan’ de Luis Torregrosa, ‘Granada’, d’Agustín Lara,’ l’Aragonaise’ i el ‘Pasdoble’ de l’òpera ‘Carmen’ de Bizet, ‘Shall we dance?’ de Richard Rodgers, ‘La boda de Luís Alonso’ de Gerónimo Giménez, ‘El gato montés’ de Manuel Penella i ‘Valencia’ de José Padilla.

 Este concert es suma al de hui dijous 23 de juny, als Jardins del Palau a les 20:15 hores, dins dels tradicionals programes del mes de juny, en què la Banda Municipal interpretarà el programa ‘Anem al cinema i al musical’.

La entrada La Banda Municipal celebra l’entrada de l’estiu amb un concert gratuït a la plaça de la Mare de Déu aparece primero en Valencia Noticias.

Valencia Noticias