La plaça de L’Ajuntament es tancará al trànsit el diumenge 26

València Noticies | Redacció.- El pròxim dia 26, com tots els últims diumenges de mes des del novembre passat, la plaça de l’Ajuntament es tancarà al trànsit i es convertirà en zona de vianants, en punt de trobada de la ciutadania

La plaça quedarà tancada al trànsit des de les 10 hores del matí i es reservarà per a ús dels vianants fins a les 20 hores. Conseqüentment, a esta zona de vianants només podran accedir els vehicles dels residents i els dels transports públics, autobusos de l’EMT i taxis, que circularan per un carril provisional que unirà Periodista Azzati amb Roger de Lloria. Les línies de l’EMT afectades en este sentit són la 6, 8, 9, 10, 11, 13, 28, 70, 71 i 81, que seran reconduïdes fins a reprendre el seu recorregut habitual per Pérez Pujol i Barques.

Movilidad Sostenible reorganizará el tráfico rodado y reconducirá las líneas de la EMT afectadas.
image-392837

 També hi haurà lleugers desviaments en les línies de l’EMT que accedixen a la plaça per altres punts. Les que habitualment hi accedixen pel carrer de Sant Vicent des de la plaça de la Reina es desviaran al carrer de la Pau per Marqués de Dosaigües i Poeta Querol cap a Barques (4, 16), Pascual i Genís i Colón (6, 8, 9, 11, 70 i 71). Així mateix, les que ho feien des de Correus venint pel carrer de Colón (10, 13 i 81) seguiran pel carrer de Xàtiva desviant-se i, si ho requerixen, igual que les línies 14, 15, 19, 32, 35, 40, 62 i 67, cap a Sant Agustí, Sant Vicent i, després, Garrigues o Marqués de Sotelo.

Tal com ha informat la Regidoria de Mobilitat Sostenible, que ha assegurat que la Policia Local de València vetlarà per a evitar congestions, l’accés a la plaça de la Reina a partir de la intersecció del carrer de la Pau amb Marqués de Dosaigües serà exclusiu per a veïns, bus i taxi, així com l’accés a Sant Agustí pel carrer de Xàtiva i Sant Vicent Màrtir.

Cal recordar que la primera volta que es va convertir la plaça de l’Ajuntament en zona de vianants va ser el 29 de novembre de l’any passat. Des d’eixe dia s’han celebrat en la plaça diferents accions emmarcades en el procés de recuperació d’un espai emblemàtic de la ciutat per als ciutadans i ciutadanes.

La entrada La plaça de L’Ajuntament es tancará al trànsit el diumenge 26 aparece primero en Valencia Noticias.

Valencia Noticias