Lambda es desmarca del polèmic cartell d’Endavant l’Horta

València Noticies | Redacció.- El col·lectiu de lesbianes, gais, transsexuals i bisexuals de València, remarca que la seua imatge de convocatòria de la manifestació està clarament definida i vinculada a l’any de la Visibilitat Bisexual en la Diversitat.

Lambda València vol informar que:

“Després de la polèmica pel cartell de la Verge dels Desemparats besant-se amb la Moreneta de l’Associació Endavant (Organització Socialista d’Alliberament Nacional) que està causant polèmica, Lambda Col·lectiu de lesbianes, gais, transsexuals i bisexuals es desmarca de tota vinculació amb aquest cartell, ja que no correspon amb el cartell oficial de la manifestació sota el lema “Persones Bisexuals, diverses i iguals”.

Logotipo de la Visibilidad Bisexual en la Diversidad.
image-387724

Si bé és cert que a la manifestació de l’orgull poden sumar-se tots els col·lectius que ho consideren oportú, l’estratègia de difusió de cada entitat per fer la crida a la dita manifestació és definida per ells mateixos. Per aquest motiu, l’associació Endavant ha decidit fer aquest cartell. Tenint en compte aquest fet, volem clarificar que és una estratègia que Lambda no comparteix.

Des de Lambda sempre hem tingut clar que la defensa del nostre col·lectiu exigeix respectar qualsevol altra persona, sentiment religiós o col·lectiu. Un dels objectius de Lambda és denunciar la LGTBfòbia o incitació a l’odi de totes les persones independentment de la seua raça, sexe o religió.

Volem que el 18 de juny, dia de la manifestació de l’Orgull LGTB a València, els principals carrers de la ciutat s’omplen de mostres de respecte a la diversitat de les persones que conformem el col·lectiu LGTB. La nostra intenció és la de sumar suports i la de no generar conflictes que puguen donar peu a malestar de qualsevol persona o grup’’.

La entrada Lambda es desmarca del polèmic cartell d’Endavant l’Horta aparece primero en Valencia Noticias.

Valencia Noticias