Una zona verda i esportiva, de més de 44.500 metres quadrats, dignificarà el barri de Nazaret

València Noticies | Redacció.- Un parc de més de 44.000 metres quadrats, delimitarà, com ho fa el parc de Capçalera, la fi de l’antic llit del Túria a la ciutat de València. Eixe és el resultat de l’acord arribat amb l’Autoritat Portuària, per delimitar els espais i els usos del Port i dinamitzar el barri de Nazaret, “en benefici de la ciutat”, segons ha resaltat l’alcalde Joan Ribó, qui ha destacat que el club Llevant U.E. instal·larà ahí la seua Ciutat Esportiva.

Així ho ha anunciat hui l’alcalde de València, Joan Ribó, després de reunir-se amb responsables de l’Associació de Veïns de Natzaret, “per parlar d’estes negociacions entre les dos administracions i l’esmentat club de futbol que ha manifestat la intenció d’instal·lar en la zona la seua ciutat esportiva”.

Joan Ribó se reunió con la Asociación vecinos de Natzaret.
image-394422

“És una operació molt important per al munipi que, a més, va a dinamitzar el barri de Natzaret”, ha explicat l’alcalde, qui ha valorat positivament que la ciutat veja eixamplada la seua frontera amb el port cap a la mar. “Un gran parc i una zona esportiva faran que el barri de Natzaret recuperen zones d’esplai, després que els seus veïns veieren perdre la platja fa dècades. Els governants d’esta ciutat teníem un deute històric amb el barri, i per això m’he implicat personalment en unes negociacions que vull que repercutisquen sobre el benestar dels veïns i veïnes del barri”.

Així, Ribó ha destacat altres fites que s’aconseguiran amb el conveni que signaran pròximament les entitats implicades. Ha explicats que hi haurà una continuïtat del marge ajardinat del jardí del Túria fins arribar a la zona portuària, i que es concedirà una reivindicació històrica de Natzaret, com és el desplaçament en més de 100 metres de la rotonda que provocava les queixes del veïnat quan arribaven les pluges.

La zona verda, provinent del jardí del Túria es convertirà en un gran parc que enfrontarà amb el barri de Natzaret i que, amb un corredor verd, recorrerà tota la nova façana de la ciutat, que delimitarà els usos del port mitjançant la zona esportiva que hi instal·larà el Llevant U.E.

La entrada Una zona verda i esportiva, de més de 44.500 metres quadrats, dignificarà el barri de Nazaret aparece primero en Valencia Noticias.

Valencia Noticias